Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ «ΤΕΛΕΙΟ»

    3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ «ΤΕΛΕΙΟ» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :   Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΑ. Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ. ΑΡΑ, Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ. ΑΡΑ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. 3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ «ΤΕΛΕΙΟ» ΑΡΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ «ΤΕΛΕΙΟ» ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ, ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ

Υπήκοος ο Παροπλισμένος Πολίτης (4)





Μόλις ένα μήνα μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2019, οι αλλογενείς βουλευτές της Βουλής των Αντιπροσώπων, ψηφίζουν το νόμο 4622 ο οποίος και δημοσιεύεται στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ), υπ’ αριθ. 133Α στις 7 Αυγούστου. Το άρθρο 114 (θυμίζει κάτι ο αριθμός 114 σε όσους ήταν έφηβοι τη 10ετία του ‘60;) αυτού του νόμου, έχει τίτλο:
Σύσταση Επιτροπής «Ελλάδα 2021»!

Ετοιμάζονται λοιπόν, γιορτές και πανηγύρια (θυμίζω! από αλλογενείς) για την επέτειο 200 χρόνων από την (όπως βάπτισαν το γεγονός) “Ελληνική Επανάσταση του 1821”.

Προσπερνώ την μιαρή αυτή ονοματοδοσία του εθνοαπελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων επί του παρόντος, αλλά, θα επανέλθω σε επόμενή μου δημοσίευση.
Ορισμένα γεγονότα της πλανητικής Ιστορίας του Ανθρώπου, έχουν αφίσει έντονα και ακαταμάχητα αποτυπώματα, που υποχρεώνουν παγκοσμίως το καθ’ ένα που ασκεί εξουσία να τα σέβεται, για να νομιμοποιεί την ύπαρξη του ίδιου, ως τέτοιος!
Παράδειγμα, αλλεπάλληλες αποφάσεις του Ο.Η.Ε. και πολλών άλλων Διεθνών Θεσμών, νομιμοποιούν τις τέσσερις ιδιότητες τις οποίες Ευσεβάστως και νομότυπα και όχι αυθαίρετα, φέρουν σήμερα ΜΟΝΟ οι Υποψήφιοι Βουλευτές του μοναδικού Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
αλλά και τα μέλη των Τοπικών Οργανισμών
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
οι οποίες είναι
  Έλλην, Κυρίαρχος, Αυτόχθων, Ιθαγενής
Αυτές τις τέσσερις ιδιότητες επανάκτησαν, μετά από 2000 περίπου χρόνια, όλοι οι αγωνιστές του 1821, αλλά και όλοι οι κάτοικοι των απελευθερωμένων εδαφών!
Εξ αυτών των ιδιοτήτων τους απέρρεε και το αναγνωρισμένο ακόμη και σε εκείνη την εποχή Δικαίωμα, να συνέλθουν σε Τρείς Εθνοσυνελεύσεις (1821, 1823, 1827)
και σε κάθε μία, να αλλάζουν Σύνταγμα και Νόμους! 

Η επόμενη Εθνοσυνέλευση,
έρχεται μετά από περίπου 200 χρόνια από το 1927,
και είναι πολύ κοντά στο σήμερα χρονικά!
        Αυτή η Εθνοσυνέλευση της οποίας οι προεργασίες της  
               πραγματοποιούνται ήδη στις μέρες μας,
       συνιστούν έγγραφη Προγραμματική δέσμευση της 
                             ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
        κατατιθεμένη στον Άρειο Πάγο με αριθμό Πρωτοκόλλου 
 6199 / 04-09-2015 και για το λόγο αυτό συνιστά επίσης και
     το Μοναδικό Στόχο και Σκοπό ΜΟΝΟ των μελών
του Μοναδικού  Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων
                                 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ! ! 
Φυσικά, όλα τα κόμματα και οι κομματικοί σχηματισμοί, 
αποστρέφονται, σαν το χειρότερο εφιάλτη τους, μία τέτοια 
προοπτική, δηλαδή μία ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ! !
ΕΛΛΗΝ  ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ  ΑΥΤΟΧΘΩΝ  ΙΘΑΓΕΝΗΣ
Μήν αναζητήσετε αυτές τις 4 ιδιότητες σε ιστορικά συγράμματα των αλλογενών, αποστατών και ντόπιων Γενήτσαρων οιασδήποτε κομματικής ιδεολογίας και δογματικής δοξασίας!
Εδώ και 2000 χρόνια, αλλογενείς φανατισμένοι από αιώνων εχθροί του Ελληνισμού και του Έλληνα, έχουν φροντίσει με Μηχανορραφίες, αποπροσανατολισμούς, απειλές κατά ζωής και Διώξεις, σε τέτοιου είδους αναφορές και γενικά σε αξίες της Ανθρώπινης ύπαρξης, να σβηστούν από τις μνήμες των Ανθρώπων και φυσικά, από κάθε είδους Ιστορικό σύγγραμμα!

Πλείστοι συγγραφείς, Πανεπιστημιακοί και μή, που τόλμησαν έστω και «λάϊτ» επανόρθωση της Ιστορικής Αλήθειας, εκδιώχθηκαν υφιστάμενοι στις χειρότερες των περιπτώσεων να περιέλθουν στη ζώνη του λυκόφωτος με διελυμένες οικογένειες, ντελιβεράδες, ρακοσυλέκτες ή και άστεγοι, ή εκ τροχαίου σε χαντάκι, ενώ, στις καλύτερες των περιπτώσεων απώλεσαν θέσεις, αξιώματα και μισθούς αλλά και τα εξτραδάκια τους, ή κατηγορήθηκαν και φυλακίστηκαν για δήθεν υπεξαιρέσεις ή διασπάθιση δημοσίου χρήματος! 
Ενώ, τα όποια συγγράμματά τους, χειρόγραφα ή ηλεκτρονικά καταστρέφονται! !
Γι’ αυτό και δε τολμούν, αφού τέτοιες ενέργειες, προϋποθέτουν Αρετή και Ανδρεία
Οι μηχανορραφίες της εποχής (του 1821) και οι αποπροσανατολισμοί που μελέτησαν από χρόνια  (πριν το 1821) οι αλογενείς της ευρώπης με πρωτεργάτες τις  μεγάλες δυνάμεις της εποχής στην Ευρώπη (Αγγλία, Γαλία, Ρωσία, Γερμανία) εμφάνησαν τους αγωνιστές του ‘21, μετά τη επί τούτου δολοφονία του Καποδίστρια, ως δήθεν έχοντες αχαλίνωτη διχόνοια μεταξύ τους, διευκολύνοντας έτσι (χάριν ευταξίας στην ευρώπη) την επιβολή της Βαυαρικής μοναρχίας (βασιλεία του Όθωνα) μαζί με τη κουστωδία του, αποτελούμενη από πάνω από 60.000 μή Έλληνες οι οποίοι και κατέλαβαν και όλες τις θέσεις εξουσίας του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους, συμπεριλαμβανομένων και Ελλήνων που αποστάτησαν της ιδέας της Εθνοαπελευθέρωσης των Ελλήνων.
Σκοπός της παρούσης δημοσίευσης, όπως και των προηγούμενων της σειράς «Υπήκοος ο Παροπλισμένος Πολίτης», είναι, ενεργοποιώντας την ανθρώπινη αξία της Λογικής, να αναδείξω κάθε πτυχή των απόκρυφων μυστικών των μυστικών, δηλαδή του συνόλου των αξιών της Ανθρώπινης Υπάρξεως και εν προκειμένω της αξιακής αρχής της ισοπολιτείας του, στη Πολιτεία του Πολίτη !
Θα υπενθυμίσω εδώ, προηγούμενη μου δημοσίευσή μου, δύο από τις πάρα πολλές αναφορές του Αριστοτέλη για τον Πολίτη.
    Πολίτης «Είναι ο ελεύθερος νους που δημιουργεί εν αυτονομία και ζει «κατά προαίρεσιν» αλλά ταυτόχρονα υπακούει εθελότρεπτα στο νόμο και παράγει ατομικά και συνολικά έργα αρετής» και, 
                             Πολίτης είναι ο Άνθρωπος
«που συμμετέχει κατά προαίρεσιν στις αποφάσεις της πόλης του, τόσο με την ευρύτερη έννοια του βουλεύεσθαι και κρίνειν, όσο και με τη στενότερη έννοια της άσκησης εξουσίας, είναι ο φρόνιμος και μετριοπαθής άνθρωπος, ο επαρκώς διαβιών, ούτε υπερπλούσιος ούτε υπέρπτωχος, ο οποίος πράττει με ευθύνη, για να διασφαλίζει στην πόλη του την ευμάρεια, την παιδεία και την ειρήνη»
                     
             Ο ίδιος ο Όθων στο παρθενικό διάγγελμά του 

”Προς τους Έλληνας”
(υπάχει καταγεγραμμένο ολόκληρο, στην Εφημερίδα της κυβερνήσεως με αριθμό 1 που εκδόθηκε στο ΝΑΥΠΛΙΟ την 28η Φεβρουαρίου 1833),
αναφέρεται δύο φορές στους Έλληνες που τους αποκαλεί Πολίτες!
Στην επόμενη Εφημερίδα της κυβερνήσεως με αριθμό 2, της 6ης Μαρτίου 1833 αποκαλύπτεται ο Υπήκοος που δεν είναι άλλος απ’ αυτόν που αποκαλούσε μία εβδομάδα πρίν,  Πολίτη!!, και μάλιστα σε συνεργασία με την Εκκλησία, τον υποχρέωσε,
 να ορκιστεί υπακοή στον Βασιλέα!
Ιδού τι αναφέρεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως εκ της οποίας Γεννάται ο Υπήκοος Έλλην
ΟΘΩΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αποφασίσαμεν και διατάττομεν τα ακόλουθα
1. Όλοι οι ημέτεροι υπήκοοι, οι νομίμου ηλικίας άρρενες,  Θέλουσι δώσει τον εις τον Βασιλέα όρκον.
Ο όρκος είναι ο ακόλουθος
« Ομνύω εις την υπερούσιον Τριάδα, και το άγιον Ευαγγέλιον, ότι θέλω φυλάξει πίστιν εις τον Βασιλέα ημών ΌΘΩΝΑ και υπακοήν εις τους νόμους του Βασιλείου τñς Ελλάδος.»
2. (εδάφιο 2) Όλοι οι κάτοικοι εκάστης κοινότητος, όσοι οφείλουν, κατά το άρθρον 1, να δώσωσι τον όρκον, θέλουν συνέλθει κατά την διωρισμένην ημέραν εις μίαν εκκλησίαν της κοινοτητός των,     και ταύτην θέλει προσδιορίσει ο Διοικητής.
Εκεί θέλουν δώσει τον όρκον επί του ιερού Ευαγγελίου εις μεν τα χωρία ενώπιον του πρωτόπαπα, εις δε τας πόλεις, ενώπιον του πρωτεύοντος μεταξύ του ιερατείου. 
 Κάθε Ελεύθερος Νούς, ας σκηνοθετήσει με τη φαντασία του, τη σκηνή προσέλευσης στις Εκκλησίες, των μέχρι εκείνη τη στιγμή Ελλήνων Πολιτών, όπως τους αποκάλεσε ο Βασιλιάς τους,
χωρίς κανείς τους να υποψιάζεται το υποχρεωτικό του ΒΑΠΤΙΣΜΑ, μέσα στην εκκλησία και με τους χωροφύλακες της αλλογενούς κουστωδίας του Όθωνα έξω από την αμπαρωμένη είσοδο, για να μή ξεφύγει κανείς! 
"Και το όνομα αυτού .... Υπήκοος ! !" 

           Από τότε, μέχρι σήμερα ο Πολίτης είναι και παραμένει          
                                    Παροπλισμένος ! !
               και έπεται συνέχεια μέχρι αφυπνήσεως 

                Η αμπαρομένη εκκλησία εν τω μεταξύ,
         με διάφορα Βασιλικά Διατάγματα και νόμους
         που εκδόθηκαν στα χρόνια που ακολούθησαν,
αντικαταστάθηκε από το .... Λήξι αρχείο το οποίο παγιώθηκε
     δια μέσου της επιβεβλημένης και υποχρεωτικής λήθης,
εγγράφοντας στην άγραφη - καθαρή πρώτη σελίδα της μνήμης του βρέφους των πρώτων 6 - 7 ημερών, τη πρώτη λέξη ΥΠΗΚΟΟΣ.
Ως πρώτη λέξη καταγεγραμμένη στη παρθένα μνήμη όλων μας, καθίσταται ανεξίτηλα καταγεγραμένη στη συνείδηση των μετέπειτα ενηλήκων υπηκόων, και αυτό συμβαίνει μέχρι και σήμερα.
  Φαντάζει απροσπέλαστος άθλος της νόησής μας, η γεφύρωση της αβύσσου που χωρίζει (και όχι ΔΙΑχωρίζει) τις έννοιες των λέξεων Υπήκοος - Πολίτης.  
     Από 7 ημερών βρισκόμαστε στην όχθη του υπήκοου!
Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δια βίου εκπαιδευόμαστε στη τυφλότητα των αβύσσων των εννοιών, κομίζοντας καθημερινά ο καθ' ένας μας, πλήθος αριστείων αφού περαιώνουμε επιτυχώς τα επίπεδα εκπαίδευσης, μόνο που συνήθως εκεί κοντά, ή εντός της ηλικίας των ....ήντα, μας νικάει η άβυσσος!
  Ως τόσο, ας μη μας διαφεύγει το γεγονός ότι, όπως μας απέξειξαν οι πρόγονοι Ελλήνων, μόνο ο ελεύθερος νους διαβαίνει τις αβύσσους και επανέρχεται εν προκειμένω, ως Πολίτης!
   ( Σωκράτης Πλάτων, Αριστοτέλης κ.α. ών ούκ έστιν αριθμός)
 Στη Ταυτότητά μας (τουλάχιστον στις παλιές ταυτότητες) αναγράφεται "ΥΠΗΚΟΟΤΗΣ" (και από κάτω συμπληρώνεται) ΕΛΛΗΝΙΚΗ 
ενώ αντί για τη λέξη ΥΠΗΚΟΟΤΗΣ, εάν δεν υπήρχε το Ληξιαρχείο,  θα υπήρχε η λέξη με μεγάλα γράμματα, ΠΟΛΙΤΕΊΑ και από κάτω η λέξη, ΕΛΛΗΝΩΝ ! !



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τραπεζοκρατία και Κομματοκρατία

Από μερικούς αιώνες πρίν, έκαναν έσθητή την εμφάνισή τους, κοσμοκράτορες σήμερα, αυτές οι δύο εγκληματικές οργανώσεις που σ το λεγόμενο 21ο αιώνα,  κυριαρχούν και δυναστεύουν όλους τους Ανθρώπους του πλανήτη. Το γεγονός ότι δυναστεύουν κάθε Ανθρώπινη ύπαρξη, αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας και τη μη ανθρώπινη προέλευσή τους ! Όπως κάθε εγκληματική οργάνωση,   αξιοποιώντας κάθε πτυχή αποστασίας - αδυναμίας του ανθρώπου, τη λήθη, το σφάλμα, την έπαρση, την απληστία, τον εγωϊσμό, το φθόνο, την αδικία, την ηλιθιότητα, την αντινόηση, την αντικοινωνικότητα, τη μοχθηρία, το μίσος, το φόνο(της Λογικής) , την αποξένωση, τη μοναξιά κλλ(και λίγα λέω), μεθόδευσαν απ’ αρχής με συγκεκριμμένο απόκοσμο στρατηγικό σχέδιο και με ιεραρχημένη σταδιακή ακολουθία , παγιώνοντας παράλληλα  και τη νομική τους κάλυψη, τη βιτρίνα τους δηλαδή, να αλυσοδέσουν κάθε απομεινάρι Ελεύθερου Νού!  . Παράλληλα, σ ε μία προσεχτικά επιλεγμένη επόμενη φάση και όταν κάθε μία πτυχή αποστασίας  πληρώνεται από ένα συγκεκριμμέ

3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ «ΤΕΛΕΙΟ»

    3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ «ΤΕΛΕΙΟ» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :   Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΑ. Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ. ΑΡΑ, Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ. ΑΡΑ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. 3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ «ΤΕΛΕΙΟ» ΑΡΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ «ΤΕΛΕΙΟ» ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ, ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ

ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.vrisko.gr/afm-etairies/094000718 ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ « ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ » ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ:   094000718 ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ Η « ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ». ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΑΡ. 6, ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ « ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ » ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!